Аутопсията на 16-годишния Кристиян е потвърдила, че смъртта е настъпила

...
Аутопсията на 16-годишния Кристиян е потвърдила, че смъртта е настъпила
Коментари Харесай

Аутопсията потвърди, че 16-годишният Кристиян е починал преди около 2 седмици

Аутопсията на 16-годишния Кристиян е удостоверила, че гибелта е настъпила преди към 14 дни, оповестява БТВ. Така на в огромна степен се удостоверява и първичната доктрина на следователите, които показаха съмнение, че момчето е мъртво още от нощта след случая, когато блъсна туристи на пътя.

Съдебно-медицинската експертиза към момента не е направена, само че се натрупват от ден на ден данни, че младежът се е самоубил, скачайки от скалата след преживения потрес.

Момчето изчезна след среднощ на 9 юли, когато с колата на татко си блъсна туристи край Триград.

По тялото са открити голям брой фрактури, получени при рухването от скалата. Ученикът е полетял от към 120-метрова канара, в подножието на която се намира входа на пещерата „ Дяволското гърло ".

Заради нещастието с 16-годишния Кристиян се анулират обичайния празник на Триград, заяви кметът на община Девин Красимир Даскалов. " Орфическите мистерии " са двудневен празник, като част от формалния празник на Триград. Те се организират всяка година в последната събота и неделя на месец юли.

Празненствата стартират от Триград, където с доста музика, песни и танци, гостите се придвижват към пещера " Дяволското гърло ", в която се пресъздава сватбата сред Орфей и Евридика, ухапването ѝ от змия, както и слизането на Орфей в Долната земя, с цел да търси и изведе своята обичана.

Кристиян Младенов, чието тяло бе открито през вчерашния ден в скалите в региона на Триградското ждрело, ще бъде заровен през днешния ден.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР