Australian open ще бъде страхотен турнир, независимо дали Джокович участва,

...
Australian open ще бъде страхотен турнир, независимо дали Джокович участва,
Коментари Харесай

Надал: Не съм съгласен с много от нещата, които Новак направи в последните две седмици

Australian open ще бъде страховит шампионат, без значение дали Джокович взе участие ", съобщи международният номер 6 Рафаел Надал във връзка продължаващата сага с анулираната виза на сръбския тенисист.

Вече повече от седмица има неизясненост дали в последна сметка водачът в международната класация ще може да пази купата си в Мелбърн, като шампионатът стартира след два дни.
" Шарли Ебдо " с брутални карикатури за Джокович (СНИМКИ)
Френското сатиричното издание " Шарли Ебдо " разгласява серия от карикатури за сръбския тенисист Новак Джокович. Публикацията е озаглавен...
Прочети повече
" Турнирът ще бъде страховит със или без Новак Джокович. Нито един състезател в историята не е по-голям от даден шампионат. От моята позиция има доста въпроси, които би трябвало да получат отговор. Мисля, че ще е хубаво, в случай че всичко бъде изяснено скоро. Всеки избира своя път.

Уважавам Новак като човек, несъмнено, и като състезател. Уважавам го доста, даже и да не съм склонен с доста от нещата, които той направи в последните две седмици ", сподели Надал на конференцията си преди началото на Откритото състезание на Австралия.

Надал, който е първенец в Австралия от 2009 година, ще се изправи против американеца Маркос Гирон в първия кръг на конкуренцията.

Още от ТЕНИС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР