Audi открива нов начин да ви забавлява по време на

...
Audi открива нов начин да ви забавлява по време на
Коментари Харесай

Мерцедес залага на Тик-Ток. От Ауди отговарят с…

Audi открива нов метод да ви забавлява по време на дълги пътувания. И не става въпрос за някакво по-ангажиращо водача преживяване, а нещо, което по този начин или другояче имате на телефона си и е налично за вас, в случай че го “mirror ”-нете с Android Auto или Apple CarPlay.

Други марки под шапката на Volkswagen Group ще последват образеца. Това значи, че притежателите на Audi A4, A5, Q5, A6, A7, A8, Q8 e-tron и e-tron GT (модели с трето потомство модулна информационно-развлекателна система (MIB 3) към този момент могат да изтеглят приложението за видео стрийминг посредством информационно-развлекателната система.

YouTube е най-новото приложение на трети страни, което е налично посредством мултимедийния интерфейс (MMI) на Audi, системата, пусната на пазара през март предходната година.

Audi е първата марка в групата Volkswagen, която вкарва технологията, създадена взаимно с Cariad на VW. Тя разрешава на клиентите непосредствено да изтеглят и да имат достъп до приложения на трети страни посредством MMI, без да се нуждаят от смарт телефон, и скоро ще бъде въведена и в други марки на VW Group.

Потребителите могат да изтеглят разнообразни приложения, в това число музика, навигация, паркиране и зареждане и вести. По време на стартирането му през март предходната година магазинът за приложения на Audi включваше приложения като Amazon Music и Spotify.

Достъпът до магазина за приложения се реализира посредством обособена MMI уиджет. Допълнителните или новоизтеглените приложения ще се прибавят безпроблемно към потребителския интерфейс на сензорния екран. Необходимо е просто да докоснете иконата на приложението, с цел да го стартирате.

Добавянето на YouTube разрешава на притежателите на коли Audi да гледат видеоклипове по време на прекъсване за зареждане, почивки за шофиране или очакване на някого, до момента в който автомобилът е паркиран.

Немският авто производител твърди, че приложението работи по този начин, както работи на смарт телефон. За отбелязване е, че видеоклипове посредством YouTube могат да се възпроизвеждат единствено когато автомобилът е паркиран, което явно е от съображения за сигурност.

От Audi допълват, че видео стриймингът ще бъде разполагаем в определени модели през лятото на 2023 година, а други марки под шапката на Volkswagen Group ще ги последват. Моделите на Audi ще продължат да поддържат Apple CarPlay и Android Auto.

Освен Audi, Volvo и Polestar пуснаха нова софтуерна актуализация по въздуха през юни предходната година, която включва въвеждането на приложението YouTube. Подобно на Audi, приложението YouTube може да бъде налично единствено когато автомобилът е имобилен.

Mercedes-Benz възприе сходен метод при обезпечаването на нови бордови развлечения, като интегрира приложения като Angry Birds и TikTok в новата Е-класа. Приложенията могат да бъдат изтеглени от Mercedes Me, специфичния магазин за приложения на автомобилния производител.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР