ATP 250 турнирът, който през последните седем години се провеждаше

...
ATP 250 турнирът, който през последните седем години се провеждаше
Коментари Харесай

Sofia Open се мести в Австралия, Serbia Open също с нова локация


ATP 250 шампионатът, който през последните седем години се организираше в София, ще бъде изместен в Австралия. Това стана ясно откакто от ATP оповестиха първите промени в календара за идната година. След реализирана сделка сред управлението на мъжкия Тур, австралийската федерация и организацията Brandplus, която има лиценза за конкуренцията, стана ясно, че тя ще се организира на Зеления континент в първата седмица от сезона редом с новосъздадения United Cup.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Sofia Open няма да се организира през 2023 година Причината за това решение е дублирането на датите за присъединяване на българския народен тим в плейофа за влизане в Световна група I за Купа „ Дейвис “ против Нова Зеландия с тези, избрани от ATP за конкуренцията в София.

Турнирът в София обаче не е единственият, който ще бъде сполетян от сходна орис през идващия сезон. ATP 250 шампионатът, който съгласно първичните проекти трябваше да се организира в Белград през април, ще бъде изместен в Баня Лука (Босна и Херцеговина).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР