Атлетико Паранензе и Лудогорец са се договорили за трансфера на

...
Атлетико Паранензе и Лудогорец са се договорили за трансфера на
Коментари Харесай

Лудогорец продава Алекс Сантана за 2 млн. евро в Бразилия

Атлетико Паранензе и Лудогорец са се договорили за прехвърлянето на Алекс Сантана, настояват бразилските медии. Според информациите българският първенец ще получи над 2 млн. евро за 27-годишния Сантана.

Трансферът е бил финализиран преди десетина дни, само че съглашението влиза в действие от 1 август. Самият футболист анонсира раздялата си с " орлите " с пост в обществена мрежа, който гласи: " Благодаря, " Лудогорец ". Той го пусна след загубата с 1:2 от Шамрок Роувърс в реванша от втория прелиминарен кръг за влизане в групите на Шампионската лига. Българският тим се класира напред с общ резултат 4:2 и ще срещне в идната фаза Динамо (Загреб).

Освен в Лудогорец, Сантана е играл единствено за клубове от родината си - Интернасионал, Крисиума, Гуарани, Парана и Ботафого.

В Разград той бе притеглен точно от Ботафого против 800 хиляди преди 2 година

През новата акция има 7 мача общо, 2 гола и 2 асистенции, като е играл и в четирите дуела от квалификациите в Шампионската лига. Само в шампионата на България статистиката му включва 45 мача и 12 гола за два цялостни сезона.

Атлетико Паранензе сега е на 5-о място в бразилската Серия А, от която са се изиграли 19 кръга. Но надалеч по-сериозни са упоритостите на отбора в шампионата Копа Либертадорес, където е пред мачовете с Естудиантес (Аржентина) на четвъртфинал. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР