Атлетико Мадрид вече се подготвя за раздялата с нападателя Жоао

...
Атлетико Мадрид вече се подготвя за раздялата с нападателя Жоао
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид набеляза двама за заместник на Жоао Феликс

Атлетико Мадрид към този момент се приготвя за раздялата с нападателя Жоао Феликс. Португалският национал е в обтегнати връзки със старши треньора Диего Симеоне и се чака да напусне „ Уанда Метрополитано “ през януари, като Манчестър Юнайтед, Арсенал и Пари Сен Жермен са главните претенденти за подписа му.

Очакванията са „ рохибланкос “ да се разделят още и с Матеуш Куня, който е пред трансфер в британския Уулвърхемптън.

В същото време „ дюшекчиите “ към този момент са си харесали двама играчи, които да заместят Феликс. Според „ Fichajes “ става дума за Маркъс Тюрам от Борусия Дортмнд и Енес Юнал от Хетафе.

25-годишният Тюрам играе за „ жребчетата “ от лятото на 2019-а година, когато беше притеглен от Гингам. През този сезон той има 13 гола и 4 асистенции във всички клубни шампионати, а също по този начин записа 5 участия за Франция на Световното състезание в Катар, където се регистрира с две асистенции. Договорът му с Борусия е до края на актуалната акция, а цената му сега е към 32 милиона евро.

Турският национал Юнал може да се похвали с по-скромна статистика. През този сезон 25-годишният нападател има 5 попадения и 3 асистенции на сметката си във всички шампионати. Договорът му с Хетафе е до лятото на 2025-а година, като е оценен на 25 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР