Атлетико Мадрид ще се изправи срещу Реал Мадрид в градско

...
Атлетико Мадрид ще се изправи срещу Реал Мадрид в градско
Коментари Харесай

Атлетико пробва да вдигне трима титуляри на крака за дербито с Реал

Атлетико Мадрид ще се изправи против Реал Мадрид в градско дерби тази събота, като задачата пред тима е трима от основните му играчи - Коке, Саул и Диего Годин, да се възстановят на време за дуела, написа AS.

Коке получи мускулна контузия в мача с Уеска на 19-и януари, като пропусна тези с Хетафе и Бетис. За момента наподобява, че ще може да се включи за конфликта с Реал. Годин разтегна адуктор преди седмица против Хетафе и поради това не взе участие в срещата с Бетис, само че има възможност да играе в дербито, защото травмата не е сериозна. Саул също страда от мускулна контузия, която получи в реванша с Жирона от Купата на краля. Оттогава насам той отсъства в дуелите с Уеска и Бетис, само че против Хетафе беше на линия и даже съумя да вкара гол. Ако и тримата играчи бъдат разполагаем на Симеоне за дуела, то единствено Диего Коща и Стефан Савич ще са единствените в отбора, които ще го пропуснат поради травми.
El Atlético jugará el sábado ante el Real Madrid y Simeone podría tener a sus órdenes a Godín, Koke y Saúl
https://t.co/DZm3xVluhY
— AS (@diarioas) February 4, 2019 Примера дивисион 23 кръг, събота 9 февруари  Атлетико Мадрид 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР