Атлетико (Мадрид) победи гостуващия Севиля с 2:0 в мач от

...
Атлетико (Мадрид) победи гостуващия Севиля с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Атлетико нанесе първа загуба на Севиля за сезона

" Атлетико " (Мадрид) победи гостуващия " Севиля " с 2:0 в мач от шестия кръг на испанското футболно състезание, нанасяйки първо проваляне на противника през сезона. С триумфа столичани събраха 14 точки и изместиха с точка андалусийци от второто място. Лидер е " Барселона " с цялостен актив от 15 точки.

Гостите първи стигнаха до опция да открият резултата на " Висенте Калдерон ". В 12-ата минута Пабло Сарабия шутира по тревата от отдалеченост, топката се отклони от крайници на Стефан Савич, след което се отби от страничната греда на вратата на Ян Облак. Шест минути по-късно и " Атлетико " беше покрай попадение, само че Филипе Луиш нацели напречната греда.

Възпитаниците на Диего Симеоне стигнаха до триумфа с два гола след почивката. Още в първата офанзива през второто полувреме Яник Ферейра Караско се възползва от неуверена изява на Стивън Нзонзи пред наказателното поле, лиши му топката и излезе в чиста позиция, след което мина около вратаря Серхио Рико и стреля в опразнената мрежа. В 70-ата минута Антоан Гризман реши всичко. Френският нападател получи пас от Фелипе Луиш в ляво в пеналта и с удар по диагонала преодоля за повторно Рико.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР