Атанас Запрянов е припознат от ГЕРБ за техния човек в

...
Атанас Запрянов е припознат от ГЕРБ за техния човек в
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: За тези избори огънят на всички е насочен само към ПП-ДБ

Атанас Запрянов е припознат от ГЕРБ за техния човек в защитата. Аз персонално го поканих за зам.-министър в кабинета " Денков ". Може да е имал тесни контакти в ГЕРБ, само че не си е проличало. Това разяснява някогашният министър на защитата Тодор Тагарев в ефира на bTV.
Според него, офанзивите против министъра на защитата са част от играта, само че има и разлики.
" Възраждане ", Българска социалистическа партия нападат политиката, която водим, а не Тагарев. Но офанзивите от участници в ръководството против министъра са били от " ревнивост " и не са малко ", сподели още някогашният боен министър.
Той напомни, че когато е имало проведени митинги против база на НАТО от някои райони, не е получил никаква поддръжка от ГЕРБ и техни локални представители. Имало е и нужда от приемане на значими документи, свързани с защитата, които са били непрекъснато отлагани и не са стигали до пленарна зала.
За един подобен документ писах SMS-и на Борисов, той споделя, правилно е. Беше доста значимо решението за 23 февруари да не се бави, само че пъреки това то не беше гласувано в Народното събрание, разясни Тагарев.
По думите му политиката на ПП-ДБ е учредена на полезности. " Повишихме заплатите на военнослужещите ", сподели някогашният министър.
Според Тагарев в този момент всички са против Политическа партия. " Всеки, който е правил неточности, би трябвало да си понесе следствията. Наблюдавам, че сега огънят е ориентиран единствено против едно място ", сподели някогашният министър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР