Атанас Зафиров, зам.-председател на БСП сега, преди това деятел на

...
Атанас Зафиров, зам.-председател на БСП сега, преди това деятел на
Коментари Харесай

Зарков, не Нинова, беше избран с най-много гласове за член на НС на БСП: Бърз факт


Атанас Зафиров, зам.-председател на Българска социалистическа партия в този момент, преди този момент активист на партията Гергьовден, която е в коалиция с ГЕРБ на последните 5 избора, ръководителят на военната комисия на досегашния парламент, който сякаш не бил знаел, дружно с водача си Нинова, за подготвяната от личното им държавно управление договорка за покупка на нови Ф-16, разяснява сътрудниците си от Народно събрание на партията, които станаха министри. Оставяме настрани въпроса по какъв начин може да морализаторства човек с три нарушавания на чл.313 от Наказателния кодекс в персонални заявления пред КПКОНПИ съгласно личните му самопризнания в следваща декларация, които 19 минути упорства да бъдат осъдени, само че ето го коментара на възобновения от съда член на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. Той напомня нещо просто и доста значимо - Крум Зарков, не Корнелия Нинова или Зафиров, е определеният с най-вече гласове член на Народно събрание на Българска социалистическа партия на последния конгрес на Столетницата:

 

" Тази заран един някогашен претендент за общински консултант от Гергьовден, а към днешна дата огромен началник в Българска социалистическа партия се разграничи от Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев и съобщи, че с " дейностите си се самоизключиха от сърцата на българските социалисти ”. Подобно изявление може да провокира в мен единствено и само страдание, по простата причина, че тримата мои приятели са едни от най - известните лица както в Българска социалистическа партия, по този начин и в обществото.

Весела Лечева е печелила олимпийски трофеи, златни медали от международни и европейски шампионати и е карала милиони българи да се гордеем с нейните достижения. Личните преференции и персонална поддръжка, които получаваше Весела е надалеч по - огромна от цялата листа на въпросния партиен лидер.

Зарков е най- квалифицираният правист, с който Българска социалистическа партия разполага. Автор на съвсем всички закони, които Българска социалистическа партия е предложила последните 4-5 години. Да напомня, че Зарков получи най-вече гласове от Конгреса за член на Народно събрание, което го прави най- подкрепяната и консолидираща фигура в Българска социалистическа партия.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР