Атанас Зафиров прочете поздравителен адрес от лидерът на БСП Корнелия

...
Атанас Зафиров прочете поздравителен адрес от лидерът на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Зафиров от Девин: Моделът ГЕРБ трябва да бъде премахнат

Атанас Зафиров прочете приветствен адрес от водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова: " Видяха зърнопроизводителите, които бяха предадени от това държавно управление, видяха и миньорите, които станаха жертви на цяла серия от неистини и безспорен непукизъм във връзка с бъдещето - тяхното и на България. Българска социалистическа партия обаче в никакъв случай не е приемала политиката като договорка. Ние не ви предадохме и не ви излъгахме. Затова пред вас можем да застанем и да ви погледнем в очите. Останахме правилни на себе си, своите хрумвания и хората. Днес ние сме единствената опция на статуквото, безвремието и лъжата. Единственият притежател на действителната смяна, която може да получи своя късмет през локалните избори. В Девин издигаме за претендент Здравко Иванов, потвърден управленец и човек, който сподели, че не пести старания, сила и хъс, когато би трябвало да взема решение ежедневните проблеми на своя град. Всички могат да видят по какъв начин се е трансформирал Девин.
Здравко Иванов се потвърди като кмет и сподели един нов жанр на ръководство с отговорност към хората, диалогичност и успеваемост, а това са качествата, които правят оценка същинския собственик от инцидентните претенденти за власт. Вярвам, че гласоподавателите в Девин оценят това и ще препотвърдят своя избор от преди 4 години. Това е и огромната разлика сред нашите претенденти и останалите партии. Ние градим и вършим политика, тъй като мислим по какъв начин да живеят младите фамилии, възрастните хора и по какъв начин всеки един човек да получи късмет за развиване. Това става с ежедневна работа, огромни старания и най-важното като не предаваш концепциите си и се бориш за доверието на хората. Моделът ГЕРБ би трябвало да бъде отстранен. Политическите еднодневки се провалиха с тази задача и тя се пада на нас. Нашите претенденти са онази смяна, която всички жадуваме. И през днешния ден имаме опция да го изпълним. "
Зам.-председателят на Българска социалистическа партия бе безапелационен, че е имал желание да зареди с хъс и сила присъстващите, само че вместо това те са му дали онази сила и убеденост, че социалистите са на верния път. " Тази сила ще си я занеса назад в София. Има няколко условия, с цел да бъде сполучлива една акция. Първото е да бъде добра програмата за ръководство. Тя е съвременна, перспективна, обществена и с взор в бъдещето. Другото значимо изискване са претендентите, които да могат да осъществят тази стратегия. Видяхте ги нашите претенденти, чухте доклада на кмета. Това са точните хора. Искам да пожелая триумф и на цялата листа ", добави той.
Зафиров изясни, че всички виждат през какво е минала общината и какво е наследил претендентът им Здравко Иванов. Той даде и няколко образеца: " Изключително неприятно завещание обвързано с големи заеми. Болница, която с голяма компликация успяваше да действа, без всякаква изясненост за нейното бъдеще. Трагична инфраструктура, затварящи хотели и пустеещи заведения. Все едни и същи компании обгръщат публичните поръчки.
Мандатът на господин Иванов по думите на Зафиров е минал и през Ковид рецесията, както и останалите политически и стопански такива. " В момента всички ние сме очевидци и виждаме с очите си по какъв начин общината процъфтява. Огромните заеми са съвсем напълно погасени. Не се стопира с развиването и подобряването на инфраструктурата. Болницата е водещ фактор, на който жителите могат да разчитат във всеки един миг. Хотелите се запълват, градчето цъфти от къщи за посетители. Девин все по-силно се постанова като емблема в туризма ", сподели в умозаключение зам.-председателят на социалистическата партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР