Атанас Атанасов за Радев: Президентът се държи като монарх.Всичко е

...
Атанас Атанасов за Радев: Президентът се държи като монарх.Всичко е
Коментари Харесай

Атанас Атанасов за Радев: Президентът се държи като монарх

Атанас Атанасов за Радев: Президентът се държи като монарх.

Всичко е ясно. Доказателства по Магнитски – ами изказванията на господин Божков за торбите с пари.

Все отново една велика мощ като Съединени американски щати го споделя, което значи, че откъм гърба има нещо. Стандарта на живот на хората от листата е изтъкнат.

Това заяви Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България, в ефира на Нова телевизия.

Аз не желая да разгадавам на листата Магнитски, а да разбираем на хората с какво ще им се промени живота след изборите, сподели той.

Не знам къде ще повеждам, не знам дали това ще е вест. Всички се занимават с листите на Политическа партия и Демократична България, не съм подписвал листа с името на Божанков. Важно е общото деяние, всички погледи са вперени в нас като обединяване, което може да промени протичащото се у нас, безапелационен е Атанасов.

Ние разчитаме, че на тези избори ще получим болшинство. Към финалицазия е нашата стратегия и ще я предложим на останалите политически сили и който се разпише под нея – ще преговаряме и ще търсим поддръжка. С всички може да се беседва като се изключи Възраждане, безапелационен е съпредседателят на Демократична България.

Що се отнася до импийчмънт на президента Атанасов съобщи, че той има проект по какъв начин това да се случи.

Ако преди Радев шикалкавеше, то по време на войната Русия – Украйна, то той застана на страната на Русия. Когато е в чужбина – той приказва това, което НАТО-вските ни сътрудници желаят да чуят, когато е в страната – организира проруска агитация. Президентът се държи като монарх. Начинът, по който неговото служебно държавно управление ръководи е подобен, че все едно той ще ръководи до не знам по кое време, съобщи още съпредседателят на Демократична България.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР