Астролозите смятат, че в края на годината романтичните настроения ще

...
Астролозите смятат, че в края на годината романтичните настроения ще
Коментари Харесай

Астролози обещаха на три зодии фантастични промени до края на годината

Астролозите считат, че в края на годината сантименталните настроения ще доминират измежду доста зодии. Никой, несъмнено, няма да не помни за финансите, само че навечерието на Нова година ще се отрази и на тях.

Периодът ще е изключително удобен за три зодии – Лъв, Скорпион и Риби, които още преди празниците ще могат да „ разперят криле ” и да получат дарове от ориста.

Лъв

Лъвът тъкмо преди 2024 година ще има сериозен късмет да откри нов сътрудник с отлични характерности. Вероятно, съгласно звездните специалисти, той ще съчетава характерностите на ухажор и другар. Жените Лъв могат да решат да сменят фамилното си име - повода, несъмнено, ще бъде бракът.

Астролозите имат вяра, че в края на годината всичко ще се случи по този начин, както желаят самите Лъвове, най-важното е да работят интензивно за резултати, а звездите ще засилят чара и красноречието, присъщи за представителите на знака.

В работата ще има вероятност да промените позицията си и да заемете по-висока позиция в професионалната подчиненост.

Риби

В края на годината объркването в живота на Рибите ще бъде сменено от непоклатимост и ред. Животът ще стане по-лесен и занимателен. Някои от представителите на знака може да се чака да сменят местожителството си с по-удобно, а Рибите ще получат пари за преместването на работата - това ще бъде възнаграждението за някой от сполучливите им планове.

Още през декември, когато всички останали се суетят, избират дарове и оформят празнична софра в главите си, Рибите ще потънат в естетика. За първи път от цяла година те ще схванат какво значи спокоен и обмислен живот.

Единственото нещо, което астролозите им предлагат, е внимание към здравето, би трябвало да се стараят да заобикалят настинки и стрес.

Скорпион

Внезапно пътешестване чака водния знак. По волята на звездите те ще отидат там, където сърцето им от дълго време желае. Между другото, тези, които се окажат покрай водата, могат да получат пояснения в обич. А дали да се оженят или не за избраниците, вземат решение самите Скорпиони.

Вниманието и любовта на сътрудниците ще заемат всички мисли и време на знака в края на годината. Скорпионите прекараха толкоз дълго време на работа, изграждайки грандиозни планове и предлагайки изобретателни хрумвания.

Сега е време да си спомним тези, за които градим кариера. Астролозите предизвестяват: очаквайте приятни изненади от близки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР