Астролозите разкриха кои са най-досадни черти, присъщи на представителите на

...
Астролозите разкриха кои са най-досадни черти, присъщи на представителите на
Коментари Харесай

Ето коя е най-дразнещата ви страна според зодията

Астролозите разкриха кои са най-досадни черти, присъщи на представителите на другите зодии. Те са тяхната тъмна страна и са част от минусите им.

Овен

Овните атакуват всеки, който ги ядосва. Представителите на тази зодия са подготвени да спорят когато и да е и на всички места. Независимо дали става въпрос за членове на фамилията, другари или непознати, Овенът се държи нападателно в опит да управлява и господства над другите, написа flagman.bg.

Телец

Телците желаят да получат всичко, само че без да вършат старания и с това постоянно нервират близките.

Близнаци

Представителите на тази зодия са непредсказуеми и това тяхно качество не е в положителния смисъл на думата. Близнаците непрестанно кроят проекти и по-късно ги анулират. Често в очите на другите наподобяват като измамници.

Рак

Чувствителните и несигурни Раци се нуждаят от утвърждение за всичко, което вършат. И в случай че не го получат, те одобряват, че близките ги ненавиждат. Представителите на този знак се изтезават и самосъжаляват.

Лъв

Лъвовете имат прекомерно огромно его и мислят най-много за себе си. Хората към тях постоянно ги следват, тъй като представителите на този знак са родени водачи. Те са сигурни, че в никакъв случай не бъркат.

Дева

Девите са перфекционисти, които в никакъв случай не закъсняват и одобряват рецензията зле. Те са привикнали да вършат всичко по собствен метод и ще се опитат да ви наложат мнението си.

Везни

Везните непрестанно се пробват да угодят на всички. Те са много нерешителни, което ги принуждава да попадат в обстановки, в които не биха попаднали, в случай че са по-решителни.

Скорпион

Скорпионите са много пресметливи. Представителите на тази зодия играят съгласно личните си правила, с цел да управляват и манипулират близките. Тяхната двуличност доста бързо стартира да нервира близките.

Стрелец

Твърдостта на Стрелците ги кара да наподобяват освен глупави, само че от време на време даже отвратителни.

Козирог

Неотстъпчив и нарцистичен, Козирогът няма да се поколебае да ви употребява за личните си цели. Представителите на този знак са безмилостни и упорити. Те имат вяра, че постоянно са прави.

Водолей

Водолеите не могат да останат правилни на себе си. Ако забавят малко темпото, ще станат по-лесни за понасяне.

Риба

Рибите живеят потопени в своя личен свят и с това нервират близките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР