Астероид с размерите на огромен хладилник може да падне на

...
Астероид с размерите на огромен хладилник може да падне на
Коментари Харесай

US астрофизик: Стероид колкото хладилник може да панде на Земята ден преди президентските избори


Астероид с размерите на голям ледник може да падне на Земята един ден преди президентските избори в Съединени американски щати , твърди американският астрофизик Нийл Деграс Тайсън.

“Астероидът 2018VP1 – галактическа канара с размерите на голям ледник, се носи към нашата планета със скорост над 25 хиляди благи в час. Може да падне на Земята на 2 ноември, ден преди президентските избори в Съединени американски щати ”, написа ученият в профила си в Инстаграм.
Астероидът не е задоволително огромен, с цел да аргументи съществени вреди, сигурен е Тайсън. “Така че, в случай че краят на света пристигна през 2020 година, виновността няма да е във Вселената ”, сподели той.
Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3 ноември, като към този момент е почнало предварително гласоподаване в няколко щата. Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се кандидатира за втори мандат и ще се бори за поста с претендента на демократите Джоузеф Байдън. Ще бъде определен освен президентът на Съединени американски щати , само че и една трета от Сената, цялостният състав на Камарата на представителите, както и редица губернатори и хиляди чиновници на локалните законодателни и изпълнителни органи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР