Астън Вила успя да изравни и да си спечели точката,

...
Астън Вила успя да изравни и да си спечели точката,
Коментари Харесай

Мечтаният дебют срещу Юнайтед: Резервата Коу - гол и асистенция

Астън Вила съумя да изравни и да си завоюва точката, откакто изоставаше с 0:2 в мач от кръга в британската Висша лига. Припомняме, че единствено преди дни пък " алените дяволи " победиха с минималното 1:0 в третия кръг от ФА Къп и изхвърлиха " виланите " от най-стария шампионат в света.
Този път обаче Астън Вила осъществя някои от своите положения. С значима роля за частичния поврат се отличи новото звездно попълнение, пристигнало чартърен на " Вила Парк " - Филипе Коутиньо. Бразилецът стартира на аварийна пейка, само че се появи като промяна през второто полувреме при 0:2.
Както е известно, той е някогашен съотборник със своя сегашен управител Стивън Джерард. Двамата бяха дружно в кръвния зложелател на Юнайтед - Ливърпул, тъй че този дуел сигурно е бил по специфичен и за играча, и за наставника.
Коутиньо първо даде асистенция в 77-ата минута, когато Джейкъб Рамзи приключи съвършена отборна офанзива на своя тим. Тя бе стартирана от капитана и централен бранител на отбора Тайрън Мингс, който се отличи с чудесна самостоятелна игра в противниковата половина.
По-малко от пет минути по-късно пристигна и още по-звездният миг за Коутиньо (81`). Този път Рамзи асистира за него, откакто получи подаване в наказателното поле и без да се бави комбинира с едно допиране с Филипе, който получи паралелен на голлинията пас.

Бразилецът стигна до топката и я засече от непосредствена отдалеченост, като преди този момент централният защитник на Юнайтед Рафаел Варан се бе разминал с нея при шпагата си. Резултатът в мача пък бе открит след .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР