Асоциацията за защита на товарния транспорт в Испания оттегля подкрепата

...
Асоциацията за защита на товарния транспорт в Испания оттегля подкрепата
Коментари Харесай

Испанската асоциация за защита на товарния транспорт вече не подкрепя фермерските протести

Асоциацията за отбрана на товарния превоз в Испания отдръпва поддръжката си за митингите на фермерите и приключва безсрочната стачка, оповестена в събота. Все още няма ясни аргументи за отхвърли, само че съгласно ръководителя ѝ, Мануел Ернандес, те ще бъдат обявени по-късно, през днешния ден.

Подкрепата за стачкуващите бе оттеглена късно вечерта, в понеделник, а " съответните изказвания и пояснения " се чакат в идващите часове. Припомням, че Асоциацията за отбрана на товарния превоз е същата, която, през 2022 година, провежда 20-дневна стачка и образува дефицит на хранителни артикули в магазините.

Заради първичната поддръжка имаше разцепление измежду водачите на камиони, някои недоволстваха против големите загуби за бранша. Въпреки загубата на съидейници, в осмия ден на митинги, земеделските производители и животновъдите не престават с пътните блокади, в разнообразни самостоятелни райони. Вече има колона от трактори и друга техника, на входовете на Барселона. Ще се отдели достъпа до пристанището в Тарагона. Спряно е придвижването и на пътищата към Севиля, и Гренада, в Андалусия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР