За пет месеца е невъзможно да се решат всички натрупани

...
За пет месеца е невъзможно да се решат всички натрупани
Коментари Харесай

Земеделският министър: В земеделието обстановката е много тежка

За пет месеца е невероятно да се решат всички насъбрани проблеми. Никой не отхвърля, че в земеделието ситуацията е доста тежка. За страдание, няма изгледи да стане по-лека. Това е действителността, разяснява по Нова тв министърът на земеделието и храните Кирил Вътев.

„ Няма спад в производството на плодове и зеленчуци. Нека да не спекулираме с това и да сътворяваме паника. Колкото е имало до момента, толкоз ще има и в този момент – разлика няма”, увери той по отношение на българската продукция.

На рецензиите на протестиращите под прозорците на Министерството на земеделието, които упрекнаха Вътев, че се е скрил, той отговори: „ Още не съм бягал от никого. Виждате какъв брой способни на разговор са тези хора. В комисията в Народното събрание те си зададоха всички въпроси и получиха всички отговори предната вечер. Защо бяха изгонени от ръководителя на Комисията по земеделие? Заради държанието им”.

„ Няма по какъв начин да ме обидят едни хора с толкоз ниска просвета. Нека да си дадат декларациите, с цел да забележим какъв брой са продали действително, какъв брой са произвели и какъв брой налози са платили. Очаквам да излезе, че нямат продажби. Аз съм подготвен да си извадя за пет години какво съм осъществил и какъв брой налози съм платил”, добави министърът.

Министърът разгласи, че доста му се желае да подаде оставка, само че държанието с обиди, квалификации и погрешни изказвания, го карало да не го прави.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР