Асоциацията на българските футболни съдии ще се сдобие с мощен

...
Асоциацията на българските футболни съдии ще се сдобие с мощен
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ СПОРТ: Мощен спонсор ще помага на българските съдии

Асоциацията на българските футболни съдии ще се снабди с мощен спонсор през 2018 година. Това ще е мощната авиолиния " Turkish Airlines ". Новината беше разкрита пред БЛИЦ СПОРТ от ръководителя на Асоциацията Антон Генов, който даде извънредно изявление за нашата медия след церемонията по награждаването на най-хубавите съдии за 2017 година. 

" Стремим се да развиваме Асоциацията. Тази година на церемонията по награждаването на съдиите имахме нови категории. Стараем се да вършим нови неща. Догодина ще има още изненади. Използвам вашата медия, с цел да споделя, че от 2018 година ще имаме още нови спонсори. Един от тях ще e " Turkish Airlines ". Сигурно ще организираме един огромен футболен шампионат на съдиите от всички балкански страни. Мога да се похваля и с обстоятелството, че сме в чудесни връзки с турските ни сътрудници. Джунейт Чакър е наш брат. Него също го чакаме на шампионата. Убеден съм, че ни чака ни една сполучлива 2018 година ".

" Всички в Асоциацията се трудим доста. Присъствието на министъра на спорта Красен Кралев, на вицепрезиденти на БФС, на шефа на съдийската комисия и на някогашни наши сътрудници демонстрира, че сме на верния път. Мисля, че сме признати добре - както от Министерството, по този начин и от БФС и Съдийската комисия и работата ни се прави оценка ".

Очаквайте изявление с Антон Генов, който ще приказва за проблемите на българското съдийство!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР