Асистент-режисьорът, дал реквизитния пистолет на актьора Алек Болдуин, с който

...
Асистент-режисьорът, дал реквизитния пистолет на актьора Алек Болдуин, с който
Коментари Харесай

Асистент-режисьор потвърди, че Алек Болдуин не е дръпнал спу...

Асистент-режисьорът, дал реквизитния револвер на артиста Алек Болдуин, с който бе създаден съдбовен изстрел на снимачната площадка на уестърна " Rust " през октомври, поддържа версията на Болдуин, че не е дърпал спусъка на оръжието, заяви Асошиейтед прес.

Лиса Торако - юрист на помощник-режисьора Дейвид Холс, сподели пред тв Ей Би Си, че клиентът й постоянно е твърдял, че Болдуин не е дърпал спусъка. " От първия ден той ми споделя, че е било проблем на оръжието ", сподели тя.

" Докато Алек не го сподели, ми беше в действителност мъчно да допускам, само че Дейв от първия ден, в който го срещнах, ми споделя, че Алек не е дръпнал спусъка ".

По-рано в сряда Ей Би Си излъчи клип от изявление с Болдуин, в което артистът споделя, че не е дърпал спусъка, преди оръжието да създаде изстрел, при който почина операторката на кино лентата Халина Хътчинс и пострада режисьорът Джоел Соуза.
Свързани вести Казусът с Алек Болдуин се заплита! Не бил натискал спусъка Алек Болдуин умъртви жена по време на фотоси Извънредно! Алек Болдуин проговори за нещастието Руска рулетка: Внесоха тъжба против Алек Болдуин за рисково държание на снимачната площадка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР