Ашли Барти сложи официално край на своята кариера в WTA

...
Ашли Барти сложи официално край на своята кариера в WTA
Коментари Харесай

Неочаквано: Ашли Барти слага край на професионалната си кариера!

Ашли Барти постави публично завършек на своята кариера в WTA Тура! След безапелационното си показване в " Мелбърн Парк ", международната номер едно се трансформира в новата шампионка на Australian Open 2022, а това ще остане и последната й изява на професионалната сцена. Новината за отдръпването бе ненадейно обявена от самата австралийка в Instagram акаунта й, където тя се обърна към своите фенове в малко видео послание:

" Днес е сложен и изпълнен с страсти за мен ден, тъй като бих желала да разглася края на своята професионална кариера. Не бях сигурна по какъв метод да ви поднеса новината, по тази причина се обърнах към моя другарка Кейси Делакуа за помощ. Благодарна съм за всичко, което спортът ми е дал през годините. Няма да не помни поддръжката, която усещах от вас, моите почитатели. Заедно създадохме мемоари, които ще топлят душата ми вечно. Очаквайте конференция през утрешния ден за в допълнение детайлности към решението ми. " - приключи Барти.
View this post on Instagram

Ашли Барти се трансформира в героинята на домакините, сбъдвайки фантазията на Австралия за купа в женската конкуренция на Аустрелиън Оупън след 44-годишно очакване. Тя завършва кариерата си в професионалния тенис с общо четири трофеи на равнище Голям шлем, както и още бронзов орден от Летните олимпийски игри в Токио и успех на WTA Finals. Барти ще остане в историята като една от най-успешни състезателки, която е била на върха на международната класация в продължение на 121 седмици, а в допълнение информация по отношение на непредвиденото й отдръпване от Тура следва да разберем през утрешния ден.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР