Асеновград. Народният представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев се срещна

...
Асеновград. Народният представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев се срещна
Коментари Харесай

Пловдив: Народният представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев се срещна за пореден път с жители на община Асеновград

Асеновград. Народният представител от ГЕРБ доктор Христо Грудев се срещна за следващ път с поданици на община Асеновград, оповестиха от пресцентъра на партията. Проблеми от персонално естество като липса на работа и разногласия за имущество бяха измежду главните, които сложиха асеновградчани. На откритата приемна за подпомагане пристигна и кметът на село Новаково Милен Демирев. Той се оплака от обстоятелството, че нищо от заложената капиталова стратегия за селото не се осъществя. По думите му, общинският кмет Емил Караиванов толерира напълно кметовете на Българска социалистическа партия в общината, а пари за селата, ръководени от ГЕРБ, не получават и стотинка. Демирев изиска подпомагане от доктор Грудев за снабдяването на селото с дърва за огрев. Народният представител незабавно беседва с началника на Горското стопанство и казусът бе позволен. Милен Демирев разиска с Грудев и визията си за по-доброто водоснабдяване на Новаково.
Оказа се, че през летните месеци селото е на режим. Д-р Грудев организира диалог и с шефа на ВиК-Пловдив като се схванаха да потърсят способи за решение на казуса. След откритата приемна националният представител организира среща с общинските съветници от ГЕРБ в Асеновград.
С тях той беседва за настоящата конюнктура в общината и повдигнатите обвинявания на кмета. Освен това разискаха и новия заем от 10 милиона, който желае да тегли Общината. Присъстващите се сплотиха към мнението, че той е безпочвен и неаргументиран, по тази причина съветниците от ГЕРБ няма да поддържат това искане на сесията на 30 август. До момента община Асеновград е изтеглила 8 милиона за съучастничество в реализирането на Водния цикъл на града.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР