Асен Кичуков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай.

...
Асен Кичуков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай.
Коментари Харесай

Асен Кючуков е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Първомай

Асен Кичуков е претендентът на ГЕРБ за кмет на Първомай. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

От 2015 година той е ръководител на Националната конфедерация на тютюнопроизводителите, която има 7000 членове от цялата страна. Когато през 2009 година стартират проблемите на производителите на тютюн, съумява за 8 години, със съдействието на държавните управления на ГЕРБ и персонално на премиера Бойко Борисов, да обезпечи за дребните и междинни производители към един милиард лв..

„ Аз съм от 2005 година в Дебър. Очаквахме да се случат доста неща, само че очакванията ни са излъгани. Шестнадесет години очакване и все едно и също – празни обещания, едвам мине времето и да излъжем хората за още един мандат. Докога? Докога ръководещите на тази община ще бъдат глухи за проблемите на жителите й. Докога ръководещите на тази община, настанили се комфортно в меките си кресла, ще мислят единствено за себе си, а не за децата и младежите, за техните родители, дали младините си за напредъка на тази община. Ето в този момент е моментът. Очакванията на хората, както и моите персонални упования, ме подтикнаха да взема това значимо решение – да се кандидатирам за кмет на Първомай, разяснява претендентът за кмет Асен Кючуков и добави, че е сигурен, че може мога да се оправи, че може да помогне на всички поданици на общината, без значение от партийните им пристрастия.



Той към този момент е подготвен и с цели си, в случай че стане кмет:

*Готовност с 50 плана в първите три месеца от новото ръководство.

*Грижа за децата. Нови детски площадки и нови детски градини.

*Нова спортна зала, ще бъде построена в границите на мандата.

*Инфраструктурата на Първомай - замяна на тротоари, реновиране на парковете, преасфалтиране на улици.

*Внимание към всички обитаеми места.

*Околовръстният път на Първомай.

*Нови проучвания на водата в Първомай. Ако уранът е над допустимите правила – търсим източници за ново зареждане на града.

*Нови вложители в общината.

*Стриктен надзор при осъществяването на плановете – качество, периоди. Всяка стотинка ще бъде следена.

*Подкрепа за бизнеса и почтено възнаграждение на роботниците.

*Изключително внимание към възрастните хора. В умозаключение Кючуков акцентира, че е уверен, че в случай че получи доверието на първомайци ще направи по този начин, че да живеят по-добре, да имат по-добри условия за професонално и персонално развиване.

„ Аз ви давам обещание лесни за осъществяване неща, само че трупани и неизпълнени с години. Сегашното ръководство на общината, окопало се в нея към този момент 16 години, е безразлично към брадясалите проблеми, няма предпочитание да реши нито един от тях. То е заспало. Отдавна заспало и върви по инерцията на времето. Така не става. Така ще тъпчем на едно място и ще се залъгваме с дреболии. Затова се изправям пред вас с безапелационното разбиране, че смяната е наложителна. Това е борба, която един човек не може да води. Тя ще е сполучлива, в случай че имаме здрав и обединен тим. Вие сте този тим, който би трябвало да се изправи против 16-годишния застой, против мъртвилото, което всеки ден стопира живота ви. Да се обединим и да изпратим предишното! “, прикани претендентът за кмет на ГЕРБ за община Първомай Асен Кючуков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР