Асен Иванов, настоящ зам.-главен редактор на Новини и актуални предавания

...
Асен Иванов, настоящ зам.-главен редактор на Новини и актуални предавания
Коментари Харесай

Кой ще замени Антон Хекимян като шеф на новините в bTV

Асен Иванов, сегашен зам.-главен редактор на " Новини и настоящи излъчвания " в bTV е най-вероятният правоприемник на Антон Хекимян, който изненадващо напусна, с цел да влезе в политиката, написа lupa.bg. Ръководството на малкия екран преглежда три кандидатури за нов началник на новините - на Асен Иванов, Петър Нанев и Веселина Петракиева.

Фаворитът Асен Иванов е с дълготраен стаж в малкия екран, като преди да се завърне в гнездото на bTV, беше един от водещите кореспонденти и новинари на несъществуващата към този момент ТВ7. Асен Иванов е измежду положителните новинари и продуценти на медиата, също така се употребява с уважението на целия нюзрум.

Петър Нанев също е със стабилен стаж в публицистиката, като е създател на голям брой следствия, а първите си стъпки в специалността прави в спортната редакция на bTV, която сега се управлява от изпълнителния продуцент Владислава Лазарова.

Веселина Петракиева е основен редактор на bTV новините, само че на този стадий нейното име наподобява минимум евентуално за шефския пост.

Светослав Иванов също е едно от имената, които се спрягат за предстоящ шеф на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на мястото на напусналия Хекимян.

Другото спрягано име е това на Венелин Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР