Асен Блатечки, който около две години се луташе между бившата

...
Асен Блатечки, който около две години се луташе между бившата
Коментари Харесай

Асен Блатечки и Диляна Попова заснеха любовта си във ВИДЕО! Актьорът я ревнува жестоко

Асен Блатечки, който към две години се луташе сред някогашната си брачна половинка Катерина и модела Диляна Попова, а преди година избра да се събере с втората, се оказа извънредно ревностен, разбра HotArena.

Той изрично се противопоставил на концепцията манекенката, която му роди наследник, да се снима в интимни подиуми с различен мъж.

Популярният композитор, текстописец и музикант Дани Милев поканил Диляна да взе участие в клипа към новия му шлагер „ Това си ти “. Видеото пресъздава като къса черно-бяла кино история любовната история на Диляна и Асен. Песента, отдадена на любовта сред артиста и модела, минала през какви ли не тествания и трудности през последните години, напълно предстоящо се трансформира в сензация, писа „ Уикенд “.

Диляна с удоволствие се съгласила да взе участие, само че първичната концепция била в ролята на неин ухажор да се превъплъти Дани Милев. Когато схванал, че ще има разголени подиуми под душа, Блатечки реагирал много бурно и бил безапелационен: „ Абсурд! Или се снимаш с мен, или отказваш! “.

Диляна обяснила обстановката на Дани и той отстъпил мястото си на 48-годишния артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР