Артилеристи от Централната група на руските въоръжени сили с помощта

...
Артилеристи от Централната група на руските въоръжени сили с помощта
Коментари Харесай

Руското МО съобщи за унищожаване на бойни машини на пехотата и пехота на ВСУ в посока Авдеевско направление

Артилеристи от Централната група на съветските въоръжени сили благодарение на самоходни оръдия „ Мста-С “ унищожиха БМП-1 и взвод пехота на украинските въоръжени сили в Авдеевско направление. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ Артилерийски екипажи на самоходни оръдия 2С19 „ МСТА-С “ от група войски „ Център “ унищожиха опорен пункт на украинските войски и бронирана машина БМП-1 с подкрепления пред взвод мотопехота в посока Авдеевка на зоната на специфичната военна интервенция. След като получи координатите на задачата, дежурният екипаж на артилерийската установка се насочи към задачата и с поредност от три изстрела порази опорна точка и укрепления под формата на дълготрайни огневи точки на ВСУ по време на заемането на по-изгодни позиции от съветските войски на фронтовата линия, поддържащи щурмови и консолидационни елементи “, се споделя в отчета.

Уточнява се, че средствата за справедлив надзор са удостоверили, че бойната машина е изумена и боеприпасите й са взривени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР