Артекс Инженеринг АД грабна престижния приз Компания на годината на

...
Артекс Инженеринг АД грабна престижния приз Компания на годината на
Коментари Харесай

Артекс Инженеринг е Компания на годината! Арх.Мирянова: Нашата мисия е да даваме винаги най-доброто

" Артекс Инженеринг " АД сграбчи влиятелния приз Компания на годината на тазгодишните награди „ Business Art & Fashion Awards “.
Големият приз в областта на бизнеса беше връчен от миналогодишния победител юрист Биляна Тончева, пълномощник на „ Еко Глоуб “ ООД, на арх. Весела Мирянова – изпълнителен шеф, мажоритарен притежател и ръководител на Съвета на шефовете на строително-инвестиционната компания „ Артекс Инженеринг “ АД.
" Мисията, на който и да е бизнес, би трябвало да е обвързвана с хубостта, с желанието да правиш положителни неща, почтени неща. Не единствено за себе си, само че и за другите. Затова ние от " Артекс " се стремим да вършим най-хубавото - най-хубавите жилища за живеене, най-красивите здания, най-удобните домове ", съобщи арх. Мирянова минути откакто получи изящната стъклена статуетка с инкрустиран надпис.
Относно бъдещите проекти на компанията тя добави: " В бъдеще нашата постройка " Златен век " ще бъде знак и емблема на една европейска столица. Защото е отражение на нашата задача: да даваме най-хубавото от себе си и да вършим всичко по най-хубавия метод ".
Годишните награди „ Business Art & Fashion Awards “ бяха връчени за шеста поредна година, като отличиха призьорите в сферите на бизнес, изкуство и мода в деня на почитането на Св. Мина - 11.11.22 година Организаторите се надяват огледалната дата да донесе шанс на компании, компании и персони, които са се потвърдили в своята активност.
__
АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД е фамилна, напълно българска архитектурно-строителна капиталова компания, основана от архитектите Весела и Пламен Мирянови, с готовността да работи по международни стандарти; да надвишава упованията на клиента и обществото; да се нарежда в най-високия сегмент на пазара на недвижими парцели. Компанията проектира, влага и строи първокласни и новаторски жилищни здания и комплекси, административни здания и частни домове; строи храмове и реконструира монументи на културата. Освен гаранционната и следгаранционната поддръжка на обектите, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ  постоянно поема и комплексния им мениджмънт.
Стабилност, честност, иновативност – това са главните полезности на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ. Компанията не трансформира своя предмет на активност, своето име, своя екип и своя адрес. Лоялните клиенти се умножават с помощта на непроменяемо високото качество и безусловното придържане към етични бизнес практики. Доказано най-хубавото в суровините, материалите и технологиите е норма за компанията даже когато пазарът и клиентът позволяват компромисно евтини други възможности. Синтез на типичен форми и съвременно светоусещане, постройките на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ излъчват класата на хуманната архитектура.Отговорността на компанията е да даде на клиента дом, който е издигнат в здравословна среда и се населява с лекост и радост; който ще бъде функционално и естетически съответен и в далечно бъдеще; в който сметките са ниски, а пазарната му стойност пораства с времето.
Отговорността на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ пред обществото е да „ връща “ терените на своята активност с усъвършенствана инфраструктура, с екологични и енергийноефективни здания, с архитектура, заразяваща средата с хубост и възприятие за гражданска съпричастност. Мисията на компанията е да съвместява тези две отговорности – към клиента и към града.
АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ основават здания, които изумяват с обсег и визия, зареждат с сила и пораждат горделивост. Компанията прави всичко екоотговорно, красиво и с най-голяма изгода за индивида и града, за България.

 Визуализация на изображенията
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР