Арсенал посреща Ливърпул у дома в най-интересния двубой от 9-тия

...
Арсенал посреща Ливърпул у дома в най-интересния двубой от 9-тия
Коментари Харесай

Арсенал търси победа срещу Ливърпул, за да се върне на върха

Арсенал посреща Ливърпул вкъщи в най-интересния дуел от 9-тия кръг на Висшата лига. За разлика от последните сезони, в този момент " артилеристите " са отборът, който влиза в конфликта от по-горна позиция в класирането. Мачът е от 18:30 часа довечера.
Прочетете още
Домакините започнаха чудесно сезона и при триумф през днешния ден ще се завърнат на лидерската позиция, изпреварвайки Манчестър Сити, който гази всичко по пътя си. В последните си 10 срещи във всички шампионати лондончани записаха 9 победи и една загуба, а това приказва задоволително за формата на отбора.

Ливърпул обаче надалеч не е тим, който може да се отпише с лека ръка. " Мърсисайдци " са доста неуместен противник за Арсенал. В последните 5 срещи сред двата отбора Пуул взеха 4 победи и веднъж тимовете приключиха наедно. В тези против " артилеристите " не означиха нито един гол.

Може би и поради това преимуществото, което дават букмейкърите на домакините е доста нежно.   предлага 2,58 коеф. за 1-ца и 2,81 за 2-ка, а разликата сред два отбора в класирането е цели 8 места.

Задължителна прогноза за този мач няма да ви донесе доста, само че е сигурна, съгласно статистиката този сезон - гол/гол - 1,47 коеф. За над 2,5 гола ставката е 1,60 коеф.

Добра   може вземете за победа на Арсенал и голов трилър. 1-ца и над 3,5 гола в мача се прави оценка на 5,1 коеф.

Ливърпул обича да играе мощно срещи мощните и в случай че опитате знак 2-ка с най-малко две попадения за тях несъмнено ще си - 3,05 коеф.

При голмайсторите Габриел Жезус надали ще ви разочарова поради формата си, а Диого Жота " да означи когато и да е " може да се опитва поради това, че означи в четири от последните пет мача против " артилеристите ". Ставките са надлежно 2,50 коеф. и 2.80 коеф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР