Арсенал официално обяви привличането на полския централен защитник Якуб Кивиор,

...
Арсенал официално обяви привличането на полския централен защитник Якуб Кивиор,
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Арсенал обяви трансфера на Кивиор

Арсенал публично разгласи привличането на полския централен бранител Якуб Кивиор, който до този миг бе съотборник на българския национал Петко Христов Специя. По информация на медиите в Англия, „ топчиите “ ще платят за Кивиор 20 млн. паунда на италианския клуб.

" Доволни сме, че завършихме прехвърлянето на Якуб Кивиор. Той е млад и надарен футболист, който следим от известно време. Чакаме с неспокойствие да стартираме работа с него и да се грижим за неговото израстване. Приветстваме го с добре пристигнал в Арсенал ", сподели спортният шеф на лондончани Еду.

Мениджърът Микел Артета пък съобщи: " Якуб е поливалентен бранител, който сподели отлични качества в Специя и с националния тим. Той ще заздрави в допълнение отбраната ни и го приветстваме в нашето семейство ".

Кивиор към този момент мина медицински прегледи в клуба, като даже бе на трибуните на „ Емирейтс “ при успеха на Арсенал с 3:2 против Манчестър Юнайтед. С прекосяването му в Арсенал, Петко Христов, който също е централен бранител, ще може да получи повече игрово време в Специя.
 
 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР