Арсенал има дълбочината на състава, която може да помогне на

...
Арсенал има дълбочината на състава, която може да помогне на
Коментари Харесай

Артета разкри какво иска да вижда от Арсенал

Арсенал има дълбочината на състава, която може да помогне на тима да бъде по-непредвидим, сподели мениджърът Микел Артета, до момента в който клубът от северен Лондон се стреми да има преднина от пет точки на върха в таблицата на Висшата лига, откакто приема Евертън в сряда в отсрочен мач.

Арсенал е водач в класирането на лигата с 57 точки след 24 мача, с две повече от втория Манчестър Сити, който има една среща повече.
 Артета впечатлен от ново попълнение на Арсенал
Артета впечатлен от ново попълнение на Арсенал

Испанецът похвали Леандро Тросар за представянето му в друга роля

" Фактът, че имаме варианти сега, че имаме играчи, които се връщат след травма, ще бъде от решаващо значение, тъй като играчите не могат да поддържат същото равнище в продължение на 10 месеца, просто е невероятно. Трябва да се променим и да бъдем по-непредсказуеми и имаме тези благоприятни условия в този момент ", съобщи Микел Артета.

Победа над Евертън ще докара актив на Арсенал от 60 точки след 25 мача в лигата, което ги прави едвам третия тим в историята на клуба, постигнал това.

" Това не значи нищо ", сподели Артета, добавяйки, че към момента има да се изиграят още 13 мача.
 Арсенал победи Лестър с 1:0 в мач от Висшата лига
Арсенал излъга Лестър и дръпна на върха във Висшата лига

Вижте детайлности

Арсенал загуби единствено три мача в лигата този сезон, в това число проваляне с 0:1 от Евертън на 4 февруари. Артета сподели, че неговата тим ще се стреми към по-добро показване този път против тима на Шон Дайш.

" Това е опция да създадем нещата по-добре, в сравнение с преди няколко седмици, и да стигнем до победа този път. Партей не е упражнявал доста, имаше единствено едно занятие. Той ще взе участие през днешния ден. Беше навън няколко седмици и би трябвало да влезе в темп ", добави испанецът.
 Арсенал с огромен жест към Зинченко
Арсенал с огромен жест към Зинченко

Заради войната
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР