Арсенал и Тотнъм се изправят един срещу друг на Емирейтс

...
Арсенал и Тотнъм се изправят един срещу друг на Емирейтс
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал - Тотнъм, съставите

Арсенал и Тотнъм се изправят един против различен на " Емирейтс " в мач от шестия кръг на Висшата лига. Срещата е с начален час 16:00 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 3, а Gong.bg ще ви направи съпричастни като наблюдава конфликта минута по минута.

Арсенал е в добра форма, като е непобеден от началото на сезона, като записа влиятелна победа над Манчестър Юнайтед във Висшата лига, а по-късно реализира и сложен триумф в гостуването на Евертън, преди да надвие ПСВ в Шампионската лига с 4:0 в завръщането на " артилеристите " в шампионата. През 2022-а година Арсенал има единствено три загуби пред лична аудитория във всички надпревари - от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Спортинг Лисабон.

Тотнъм също е в прелестна форма с новия ментор Анте Постекоглу. " Шпорите " са втори, като са с равни точки с Арсенал, само че с по-добра голова разлика. Лондончани реализираха незабравим поврат в последния кръг, като до 98-а минута губеха в резултата от Шефилд Юнайтед, само че след това съумяха да победят и са окуражени за нов триумф.
АРСЕНАЛ: Рая, Уайт, Салиба, Габриел, Зинченко, Райс, Виейра, Йодегор, Сака, Жезус, Нкетия
ТОТНЪМ : Викарио, Поро, Ромеро, Ван дер Вен, Удоджи, Бусума, Сар, Джонсън, Мадисън, Кулушевски, Сон
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР