„Аркус - секюрити груп” ЕООД, в тази фирма Димитър Желязков

...
„Аркус - секюрити груп” ЕООД, в тази фирма Димитър Желязков
Коментари Харесай

Тази фирма свързва Очите, Бенчев, Дросев и Владимиров

„ Аркус - секюрити груп” ЕООД, в тази компания Димитър Желязков – Очите е консултант- управител, който предлага обекти за защита, оповестява NOVA.

Друг от арестуваните в Турция българи - Иван Владимиров е някогашен служител на реда. Той работи в същата компания и е акционер в нея.

7 българи, арестувани с Митьо Очите, са върнати у нас

Арестуваха Димитър Желязков в Истанбул

Очите и хората му всявали боязън, той нямал репутационни проблеми

Синът на Владимиров е зам.-директор на Бургаския затвор. А щерка му е юрист към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Съдружници на Владимиров в „ Аркус - секюрити груп” са общинският консултант, повдигнат от гражданската листа на Българска социалистическа партия в Бургас Бенчо Бенчев и Георги Дросев.

„ Попаднах на неловко място с неуместни хора. Далечни познати”, разяснява самият Бенчев. Той твърди, че не е направил нищо нелегално.

Отрича да е бил в една стая с Очите в хотела в Истанбул, както сочи прокуратурата.

Дросев е притежател на 2 автокъщи в Бургас. Негов всекидневен бизнес сътрудник е един от арестуваните при интервенцията на ГДБОП в Бургас - Радослав Николов - Рачо.

Стаите в хотела в Истанбул, където е арестуван Очите, са резервирани от Несрин Узун, някогашен народен представител от Движение за права и свободи, който бе задържан от турската полиция, само че по-късно бе освободен и досега не му е повдигнато обвиняване.

Турски уебсайт разгласява видео, на което се вижда по какъв начин турските управляващи предават задържаните дружно с Митьо Очите в Истанбул българи на българската гранична полиция.

Кадрите са снимани на граничния пункт „ Капитан Андреево”. От тях излиза наяве, че в арестуваната група има и две дами. На фрагментите се виждат общинският консултант Бенчо Бенчев и някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР