Аржентинският тенисист Хуан Мартин дел Потро отказа да е резерва

...
Аржентинският тенисист Хуан Мартин дел Потро отказа да е резерва
Коментари Харесай

Дел Потро в приятна компания на Карибите

Аржентинският тенисист Хуан Мартин дел Потро отхвърли да е запаса на Финалите на АТР в Лондон и се прибра вкъщи. “Кулата от Тандил” бе на 47-о място в “Надпреварата за Лондон” преди US Open, само че след ужасно показване в идващите месеци се оказа единствено на крачка от последното осмо място в схемата в Лондон. Той имаше опция да играе в британската столица като запаса, тъй като Рафаел Надал загатна още преди началото на шампионата, че травмата в коляното може да го извади от строя. На Дел Потро обаче не му хареса ролята на заместител и отпраши за родината си, а в този момент разбираме за какво той е бързал толкоз доста.

A post shared by Juan Martin del Potro (@delpotrojuan) on Nov 17, 2017 at 2:57pm PST

От повече от седмица аржентинецът е в Сейнт Лусия, страна в източната част на Карибско море и се любува на компанията на приятелката си Химена Барон. Аржентинската певица и актриса и тенисистът са дружно от началото на годината, като преди този момент тя бе омъжена за някогашния футболист на Рома и Ювентус Даниел Освалдо.

A post shared by Jimena Baron (@baronjimena) on Nov 16, 2017 at 2:05pm PST

По времето когато гръмна новината за новата двойка, даже се говореше, че точно Хуан Мартин дел Потро е бил повода за развода на Химена. А също и че двамата са правили секс още на първата среща.

A post shared by Jimena Baron (@baronjimena) on Nov 18, 2017 at 1:36pm PST

“Някои от информациите са точни, други - не. Срещнах се с Дел Потро на светско събитие и говорихме. Но не съм жена, която би правила секс с някой в тоалетната на непозната къща. Правя това единствено вкъщи в леглото, тъй като желая всичко да е перфектно”, разяснява тогава хубавицата.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ХИМЕНА ВИЖТЕ ТУК!!!

 Химена Барон - музата на Хуан Мартин дел Потро @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР