Аржентинският национал Лаутаро Мартинес играе с обезболяващи инжекции в срещите

...
Аржентинският национал Лаутаро Мартинес играе с обезболяващи инжекции в срещите
Коментари Харесай

Разкриха причината за слабата игра на звезда на Аржентина

Аржентинският национал Лаутаро Мартинес играе с обезболяващи инжекции в срещите от Световното състезание по футбол, заяви сътрудникът му, представен от организация ДПА.

Нападателят към момента не е отбелязал гол на шампионата в Катар, макар че взе присъединяване в четири мача. Тимът на Аржентина се класира за четвъртфиналите на Мондиал 2022, където ще се изправи против Нидерландия. 25-годишният Мартинес бе титуляр при провалянето с 1:2 от Саудитска Арабия на старта на шампионата, а по-късно попадна в стартовия състав и при успеха над Мексико с 2:0.

В третата среща от груповата фаза Лаутаро Мартинес остана на пейката против Полша, а в осминафиналите против Австралия влезе като запаса в последните 20 минути при триумфа с 2:1.

В навечерието на четвъртфиналния конфликт против Нидерландия, мениджърът на Мартинес разкри, че футболистът към момента лекува травма на глезена.

" Лаутаро Мартинес получава инжекции, тъй като изпитва мощни болки в глезена ", сподели Алехандро Камачо пред La Red.

" Той работи доста крепко, с цел да се отърве от болката и когато това се случи, той ще лети на терена. Мартинес е един от топ футболистите в света. Той има мощно схващане, само че против Саудитска Арабия попаденията му бяха анулирани, а това бяха сложни моменти за него ", добави Камачо.

Агентът разяснява и представянето на Хулиан Алварес. Според него той и Лаутаро Мартинес си оказват помощ доста. " Конкуренцията прави Мартинес и Алварес по-силни, това е добре и за двамата ", приключи Алехандро Камачо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР