Аржентинският нападател на Интер Лаутаро Мартинес посвети головете си срещу

...
Аржентинският нападател на Интер Лаутаро Мартинес посвети головете си срещу
Коментари Харесай

Лаутаро посвети двата си гола срещу Милан на своите родители

Аржентинският нападател на Интер Лаутаро Мартинес посвети головете си против Милан на родителите си, които бяха на трибуните за срещата от полуфиналите на шампионата за Купата на Италия. Интер победи с 3:0 и се класира за финала на надпреварата, а две от попаденията бяха дело на 24-годишния Мартинес.

„ Много съм благополучен, тъй като ще играем на още един край. Работим съществено, с цел да изведем до върха и против го показахме още веднъж. Феновете са удовлетворени, както и ние “, съобщи.
 Правилно ли не беше зачетено попадението на Милан против Интер? Правилно ли не беше зачетено попадението на Милан против Интер?
„ Майка ми и татко ми пристигнаха, с цел да ме посетят, тъй че бяха на трибуните. Не мога да желая повече – головете и успеха са за тях, защото те ме поддържат и стимулират постоянно “, добави аржентинецът.

„ Както съм казвал и преди, чух някои неща, които не ми харесват, само че аз пазя този екип и клуба с всички сили и пробвам да го демонстрирам на терена. Това е единственото, което има значение. Знаем, че пропуснахме да спечелим още точки с Интер, само че има още шест мача до края на шампионата и би трябвало да излезем в тях по метода, по който го направихме против Милан “, разяснява още Мартинес във връзка борбата за купата в Серия “А ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР