Аржентинската телевизия разпространи кадри от последното видео на живо, в

...
Аржентинската телевизия разпространи кадри от последното видео на живо, в
Коментари Харесай

Появи се последното видео на Марадона преди смъртта му: Малко съм очукан, но всичко е наред

 Аржентинската телевизия популяризира фрагменти от последното видео онлайн, в което футболната легенда Диего Марадона изпраща поздрави и целувки на своя лекуващ доктор Леополдо Луке.

Твърди се, че късият клип е сниман скоро след направената интервенция на хематом на главата от някогашната половинка на звездата – Вероника Охеда. На фрагментите Марадона е с превръзка на главата и приказва мъчно.

“Малко съм “очукан ", само че всичко е наред. Знаеш, че не обичам интимниченето, само че когато съм с положителни хора, излизам от леговището си. Целувки, Луке! Леополдо Хасинто Луке ", споделя Марадона в късия клип.

Доктор Леополдо Луке организира последното лекуване на международния първенец с Аржентина от 1986 година Именно той се грижеше за Марадона от приемането му в болница на 3 ноември 2020 година, интервенцията му няколко дни по-късно, до гибелта му на 25 ноември.

След кончината на великия аржентински футболист, Луке стана обект на следствие и беше упрекнат в немарливост по време на процедурите, които е ползвал, с цел да резервира живота на 60-годиштия любим на милиони. Вече е потвърдено, че лекарят е фалшифицирал подписа на Марадона върху формален документ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР