Аржентина с право се бори за връщането на суверенитета си

...
Аржентина с право се бори за връщането на суверенитета си
Коментари Харесай

Медведев: Борбата на Аржентина за връщане на суверенитета над Фолклендските острови е справедлива

Аржентина с право се бори за връщането на суверенитета си над Малвинските (Фолкландски) острови, които се смятат за отвъдморска територия на Англия, сподели Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност, ръководител на " Единна Русия ", оповестяват съветски медии.

Той напомни отдръпването на Аржентина от съглашението с Обединеното кралство за осъществяване на административна и икономическа активност на Малвинските острови.

„ Вестникът по исторически стандарти е напълно свеж - 2016 година Но политически е развален и смрадлив (както в действителност всичко, до което е докоснала чумната ръка на Лондон). Фокусът на Буенос Айрес върху продължаването на справедливата битка за връщането на суверенитетът върху противоречивите територии ясно сподели курс към подсилване на правосубектността на страните и битката им против срамните модерни практики на неоколониализма, от които не престават да страдат доста страни ", написа политикът в публикация, оповестена в понеделник.

Според заместник-председателя на Съвета за сигурност Русия, дружно с други страни, може да " забие последния гвоздей в ковчега " на неоколониалните желания на Запада.

„ Ако Съветският съюз интензивно способства за гибелта на колониалната система в света, в този момент ние, дружно с други страни, можем да забием последния гвоздей в ковчега на неоколониалните желания на западния свят ", сподели още Медведев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР