ържавният глава на Украйна Володимир Зеленски каза днес, че само

...
ържавният глава на Украйна Володимир Зеленски каза днес, че само
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна няма да преговаря с Путин, за да върнем мира ще прогоним окупаторите от цялата ни територия

ържавният глава на Украйна Володимир Зеленски сподели през днешния ден, че " единствено пътят на подсилване на Украйна и прогонване на окупаторите от цялата й територия връща мира ", съобщи. Украинският президент съобщи във видеообръщение, оповестено във Facebook, че е невероятно да се спогодят за взаимно битие с Владимир Путин, Украйна ще води разговор с различен съветски президент.

Президентът сподели, че през днешния ден е провел съвещание на Щаба на Върховния главнокомандващ и че преди малко е завършило съвещание на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна. По-специално Зеленски сподели, че са взети следните решения: " Първо, единствено пътят на подсилване на Украйна и прогонване на окупаторите от цялата ни територия връща мира. Ние ще вървим по този път ", акцентира Зеленски.
 
" Второ, Украйна беше и остава водач в преговорните старания. Нашата страна постоянно е предложила на Русия да се спогодят за взаимно битие на равни начала и остава водач в преговорните старания. Нашата страна постоянно е предложила на Русия да се съгласи за взаимно битие при равни, почтени, почтени и обективни условия. Очевидно е, че това е невероятно с този съветски президент ", сподели Зеленски.
 
По думите на украинският водач, съветският президент Владимир Путин " не знае какво е достолепие и почтеност ". " Затова ние сме подготвени за разговор с Русия към този момент с различен съветски президент ", акцентира Зеленски.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР