Арина Сабаленка продължава да впечатлява с изявите си по време

...
Арина Сабаленка продължава да впечатлява с изявите си по време
Коментари Харесай

Непобедена през 2023-та: Сабаленка с ново страховито представяне и място в 1/8-финалите

Арина Сабаленка продължава да впечатлява с изявите си по време на тазгодишното Открито състезание на Австралия и откакто в откриващите си два мача загуби едвам 9 гейма обща, през днешния ден тя още веднъж не отпусна сет на своята съперничка в лицето на международната номер 32 Елизе Мартенс. Само 75 минути игра бяха задоволителни за беларуската представителка да наложи своята воля на корта и да се поззрави с крайната победа след 6:2 6:3, с цел да си обезпечи присъединяване в осминафиналната фаза и дуел против олимпийската шампионка Белинда Бенчич.

Още през цялото време на срещата петата в света постановяваше своето движение на игра с помощта на солидния си сервис и мощните удари от главната линия. Тя не пропускаше да нападна всяко едно по-плитко отиграване на противничката, като в същото време неточностите в играта й изцяло откъснаха. Това докара до пробив в средата на сета за задатък от 4:1, който след това бе дублиран в осмия гейм, с цел да бъде подпечатан триумфът в дебютния сет.

Поставената тенисистка продължи да бъде извънредно нападателна и във втората част, само че непредизвиканите неточности започнаха да се прокрадват в играта й, което я спираше от това да вземе преимущество в резултата. Въпреки това тя още веднъж включи на познатата ни предавка в края на сета, когато бе безусловно безпогрешна от всяка точка на корта и нанесе пробив за 5:3, който се оказа съдбоносен за крайната победа.

Can`t stop, won`t stop
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР