Арестуваният преди няколко дни за палеж и нападение над полицай

...
Арестуваният преди няколко дни за палеж и нападение над полицай
Коментари Харесай

Арестуваха за палеж и нападение над полицай сина на кмета на Панагюрище

Арестуваният преди няколко дни за палеж и нахлуване над служител на реда се оказа синът на кмета на Панагюрище, заяви

22-годишният Иван Белишки е бил арестуван за съзнателно причиняване на пожар на непознат парцел – сухи треви и ниска растителност в землището на кюстендилското село Ломница.

Служители на пожарната са потушили огъня, избавена от пламъците е 50 дка смесена гора.

От автомобила, паркиран наоколо до запаления терен на арестувания, служителите на реда иззели патрон и револвер.

При последвали процесуално – следствени дейности от къщата в селото, населявана от 22 годишния, са открити два револвера, ловна пушка и над 400 патрона от друг диаметър. При задържането мъжът, който е с непрекъснат адрес в Панагюрище, е бил въоръжен с револвер и нож и е оказал опозиция, съумял да аргументи разкъсно-контузна рана на еднообразен.



По случаите са формирано досъдебни производства, известена е прокуратурата. Задържаният остава в ареста с непрекъсната мярка задържане под стража.

Самият кмет на Пазарджик дефинира карцерът на сина му като "брутален ".

Пред той изясни, че Иван е бил арестуван от трима цивилни служители на реда по неизвестен сигнал. Те не са показали заповед за ареста и са декларирали, че той е по необходимост. Никола Белишки сподели и видео, от което се вижда по какъв начин двама цивилни служители на реда натискат главата на сина му в асфалта, като го държат за врата и го притискат с телата си.

Съществувала е действителна заплаха 22-годишния мъж да почине от задушаване, разясняват видели фрагментите. Те са били снимани от брачната половинка му, описа още панагюрският градоначалник.

Неотдавна Иван Белишки изгори съветското знаме по време на шествие в София в поддръжка на хората в Украйна. Кметският наследник и преди е имал проблеми с полицията, напомня

В края на март 2021 той се укри и бе търсен, откакто блъсна три паркирани коли, а по-късно се е вряза във витрината на магазин в Панагюрище.

Екшънът на пътя е станал към 2 ч. в нощта против вторник. Малко по-късно автомобилът на Иван Белишки е бил открит зарязан на пътя за село Панагюрски колони.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР