Арестуван е дрогиран шофьор, причинил катастрофа в Монтана, съобщиха от

...
Арестуван е дрогиран шофьор, причинил катастрофа в Монтана, съобщиха от
Коментари Харесай

Арестуван е дрогиран шофьор, причинил катастрофа в Монтана

Арестуван е дрогиран водач , предизвикал злополука в Монтана, оповестиха от полицията, уточнявайки, че автомобилът му е бил конфискуван .

Около 10:15 часа през вчерашния ден на телефон 112 е постъпил сигнал за породени обилни материални вреди на лек автомобил в резултат на злополука в Монтана.

При осъществения оглед е открито, че на кръстовището сред улиците „ Тунджа “ и „ Ст. Стамболов “ при ръководство на „ Хонда Акорд “, 31-годишният лидер е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал обилни материални вреди по лек автомобил „ Сеат Леон “, каран от локален лидер.

При осъществената инспекция с техническо средство дръг тест е открито, че виновният лидер е карал под въздействието на канабис . Лекият автомобил „ Хонда Акорд “ е конфискуван от органите на Министерство на вътрешните работи . С полицейска заповед на нарушителя е наложено задържане до 24 часа по Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР