Арестът на Борисов като парче от пъзела, който доказва, че

...
Арестът на Борисов като парче от пъзела, който доказва, че
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Ако прокуратурата беше Пинокио, колко дълъг щеше да е носът й?

Арестът на Борисов като парче от пъзела, който потвърждава, че без разграждането на прокурорската матрица нищо няма да се промени за положително. От Белград се включва банкерът Цветан Василев – упрекнатият по така наречен „ Дело на века “, който обаче хората от спеца срамежливо отхвърлят да разпитат. И още – за крепостите на съветското въздействие, които българската страна подкрепя с прелестно разсеяни институции и с обслужващи обвинители.

В ход е профилирана осведомителна интервенция и нечистото слово в мрежата е като шрапнелите по украинската земя. Ще успеем ли да пресечем израждането на русофилията в путинофилия на територията на България, в която най-гръмогласните прокламират тъждество сред българския интерес и кремълския кяр. Говорят историкът проф. Евелина Келбечева и журналистът Иво Беров.

Експертни ажиотажи или политически миражи – кое от двете е в основата на проектите за енергийна независимост? Безмилостен в оценката си, енергийният специалист Стефан Гамизов се включва от мястото на своето политическо заточение, с цел да полее едните с ледена вода, а другите да насърчи с дума на уста. Предстои ли преброяването на колаборационистите на „ Газпром “ в България?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР