АРДА и Ботев Пловдив официално дадоха старт на пролетния дял

...
АРДА и Ботев Пловдив официално дадоха старт на пролетния дял
Коментари Харесай

Арда отстъпи на Ботев Пд

АРДА и Ботев Пловдив публично дадоха старт на пролетния дял на efbetЛИГА, откакто се изправиха един против различен на АРЕНА АРДА в среща от 20-ти кръг.

Двубоят стартира равностойно, като двете единайсеторки залагаха на сигурни офанзиви. Първото съществено състояние за АРДА бе в 20-ата минута, когато Кики насочи отдалечен удар от към 20 метра, само че топката мина над напречната греда. В 28-ата минута Тонислав Йорданов се пребори за една топка на границата на наказателното поле, овладя я, след което насочи удар, само че топката се спря в тялото на Виктор Генев. В 41-ата минута гостите насочиха доста рисков удар към Василев, само че стража на АРДА съумя да парира удара, а в ответната офанзива Йорданов още веднъж тества своя шанс, само че топката мина настрана от вратата на пловдивчани. В последната минута Румен Руменов се опита с глава да изненада вратаря на Ботев. В добавеното време Иван Тилев също насочи отдалечен удар, само че резултатът остана неизменен 0:0.

Второто полувреме стартира на много високи обороти, откакто и двата тима търсеха смяна на резултата. В 53-ата минута Тонислав Йорданов бе изведен в отлична позиция, само че след удара му, топката попадна в ръцете на Ханкич. Най-опасното състояние за АРДА пристигна в 64-ата минута, когато Руменов бе изведен в отлична позиция в наказателното поле, само че топката мина на сантиметри от десния непряк дирек на вратата на гостите. В 72-ата минута натискът на АРДА продължи и Светослав Ковачев отблизо разстояние насочи удар, само че топката бе избита в ъглов удар. В 74-ата минута Антоан Бароан бе изведен против Василев и от близка позиция откри резултата. Светослав Ковачев в 80-ата минута се оказа в добра позиция, само че ударът му бе неакуратен. В последната минута обаче при офанзива на гостите Бароан шутира, топката се отклони в крайници на Стоев и попадна във вратата на АРДА и по този начин бе завършен крайният резултат АРДА – Ботев Пд 0:2.

В класирането АРДА е на 9-то място с 22 точки. В идващия кръг играчите на Стамен Белчев гостуват на Пирин в Благоевград, а срещата е на 28 февруари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР