Арда 1 : 0 Черно море 75′ ТОНИСЛАВ ЙОРДАНОВ ИЗПУСКА

...
Арда 1 : 0 Черно море 75′ ТОНИСЛАВ ЙОРДАНОВ ИЗПУСКА
Коментари Харесай

Арда - Черно море 1:0, Йорданов изпусна дузпа, а гостите са с човек по-малко


Арда

1: 0

Черно море
 75′
ТОНИСЛАВ ЙОРДАНОВ ИЗПУСКА ДУЗПА!
70′
Милен Желев е третият футболист на Арда с жълт картон.
68′
Картон за Емил Мартинов от домакините.
67′  Снимка 532857
Източник:
64′
Родриго Енрике също изпуска нервите си и получава картон.
60′
Виктор Попов от Черно море също получава публично предизвестие.
53′
В 53-ата минута нападателите на Черно море не се възползваха от гениално подаване на Илиан Илиев-младши, което свари неподготвена защитата на Арда, само че по този начин и не се стигна до удар на " моряците ".
 Снимка 532855
Източник:
50′
Васил Панайотов получава жълт картон поради непозволени дейности.
46′
На полувремето Илиан Илиев реши да предприеме промяна и пусна в игра Исмаил Иса . Той зае мястото на разочаровалия го през първата част Зе Гомеш.
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!


45′
ПОЧИВКА!
44′
Малко преди почивката Виктор Попов реши да вземе нещата в свои ръце, откакто се пусна на самостоятелен пробив по дясното крило. Защитникът напредна до зона, от която можеше да шутира и го направи. И той обаче не притежаваше нужната акуратност.
40′
Цветомир Панов настъпи непозволено Спас Делев и получава углавен картон от Станислав Тодоров.
 Снимка 532853
Източник:
38′
Лек и неакуратен изстрел на Родриго Енрике с глава, който не затрудни по никакъв метод вратаря на Арда.
31′
ЗЕ ГОМЕШ И КОКОНОВ! Динамиката в баража продължи с цялостна мощ. След тъкмо половин час футбол, Илиан Илиев-младши реши да опитва Караджов с шут от междинна отдалеченост. Спасяването на национала пък незабавно даде късмет за бърза контра на Арда, която разреши на Делев да комбинира с непокрития Коконов. Този път нападателят разочарова себе си и почитателите, защото прати удара си от въздуха над горната греда на Георгиев.
28′
Лъчезар Котев е първият футболист в мача, който получава жълт картон.
26′
От Черно море дадоха отговарящ отговор на предизвикването с добра композиция в 26-ата минута. Илиан Илиев-младши и Родриго Енрике се нуждаеха от две бързи подавания, с цел да може бразилецът да шутира мощно по земя. Иван Караджов обаче беше решил обстановката и реализира рутинно избавяне.
 Снимка 532852
Източник:
18′
ГООЛ ЗА АРДА!! 1:0!! КОКОНОВ! Въпреки неубедителното начало, тимът на Арда беше този, който имаше опцията да вземе водачеството в мача. При първото си по-сериозно включване в офанзива, финалистът за Купата нанесе своя удар посредством съвършено подаване на Тонислав Йорданов. Хитрият му план бе доразвит от Иван Коконов, който с хубав диагонален изстрел наказа някогашните си работодатели от Варна.
12′
ЗЕ ГОМЕШ! Голям шанс покри домакините и в 12-ата минута, откакто Виктор Попов проби чудесно по крилото и незабавно реши да комбинира със Зе Гомеш. Португалецът се ориентира допустимо най-бързо, само че последвалият му удар бе блокиран от младия бранител на кърджалийци Алекс Петков.
6′
ШАНС ЗА ЧЕРНО МОРЕ! Въпреки вражеската атмосфера на " Арена Арда ", Черно море беше селекцията, която се ориентира по-добре със събитията на терена в Кърджали. " Моряците " имаха страхотната опция да поведат още в 6-ата минута. Леандро Андраде се възползва от хитро подаване в наказателното поле на " сините ", само че мощният му шут в близкия ъгъл беше отразен от Иван Караджов.
 Снимка 532850
Източник:
1′

1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!
 Снимка 532849
Източник:
Състав 12. Иван Караджов 22. Георги Георгиев 8. Милен Желев 6. Виктор Попов 9. Спас Делев 27. Даниел Димов - капитан 17. Иван Коконов 28. Влатко Дробаров 20. Деян Лозев 2. Цветомир Панов 24. Алекс Петков 15. Леандро Андраде 27. Емил Мартинов 71. Васил Панайотов 33. Иван Тилев 10. Илиан Илиев 71. Пламен Крумов - капитан 23. Пабло Гарсия 80. Лъчезар Котев 72. Родриго Да Силва 98. Тонислав Йорданов 20. Зе Гомеш Треньор Николай Киров - Белия Илиан Илиев Резерви 36. Васил Симеонов 25. Иван Дюлгеров 4. Милен Стоев 5. Стефан Станчев 11. Александър Георгиев 32. Мартин Дичев 18. Георги Атанасов 77. Стефан Велев 19. Румен Руменов 29. Файсел Касми 37. Едимар Жуниор 9. Исмаил Иса 77. Мaртин Костадинов 7. Родриго Вилела
Последната среща от професионалния български футбол за сезона опълчва тимовете на Арда и Черно море. " Моряците " и кърджалици играят през днешния ден от 19:00 часа. Залогът в мача е голям, защото двата отбора ще се борят за присъединяване в квалификациите на европейския шампионат Лига на конференциите, който започва тази есен.

Ползите от него са ясни - спечелилият от днешната намира се класира непосредствено за втори кръг и получава сигурни 350 хиляди евро от УЕФА. Двубоят ще се изиграе на " Арена Арда " в Кърджали, защото домакините приключиха по-напред в крайното класиране.
 Снимка 532809
Източник:

За последно двата тима се изправиха един против различен в турнирен дуел при започване на март тази години. Тогава борбата сред двата тима приключи с победа за " сините " с 1:0. Преглеждайки мачовете на Арда и Черно море в последните седмици, кърджалийци не убеждават в домакинските си мачове, до момента в който Черно море играе доста едва в гостуванията си.
 Петима се завръщат в групата на Черно море за основния мач с Арда
Петима се завръщат в групата на Черно море за основния мач с Арда

Срещата е в неделя

Двата отбора нямат особени проблеми в съставите си за този мач, което значи, че ще излязат с най-хубавото, с което разполагат. Треньорът на Арда Николай Киров се чака да пусне в игра Караджов на вратата и пред него в защита Лозев, Петков, Крумов и Георгиев. Котев и Мартинов ще са двамата опорни полузащитници, а Тилев ще работи като плеймейкър. Делев и Коконов ще бъдат на крилата, а офанзивата ще води Йорданов.
 Снимка 532808
Източник:

Треньорът на варненци Илиан Илиев пък най-вероятно ще изведе Георгиев под рамката и Попов, Димов, Дробаров и Панов в отбрана. Велев и Панайотов ще си партнират като отбранителни халфове, а Родриго и Леандро ще работят на двете крила. Зе Гомеш ще води офанзивата, а зад тила му ще работи Илиев.
 Арда договаря с двама чужденци
Арда договаря с двама чужденци

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР