Apple публикува в своя фирмен сайт извинение по повод намаляването

...
Apple публикува в своя фирмен сайт извинение по повод намаляването
Коментари Харесай

Apple се извини за забавянето на iPhone и намали цената на смяната на батерията до $29

Apple разгласява в своя фирмен уебсайт опрощение във връзка намаляването скоростта на работа на iPhone с износването на батерията.

“Ние знаем, че някои от вас мислят, че Apple ви е подвела. Поднасяме извиненията си” – с споделя в текста. По-нататък корпорацията твърди всички, че има прекалено много недоразумения в тази обстановка, а Apple не е предприемала никакви дейности за съзнателно понижаване времето на живот на своите устройства и не е влошавала тяхната работа, с цел да увеличи продажбите на новите смарт телефони.

Apple се оправда с химическото остаряване на акумулаторните акумулатори, които с времето стават по-малко ефикасни. “Химически остарялата батерия не може да обезпечи сила за пиковите натоварвания, изключително когато е отчасти разредена, а това може да докара до ненадейно изключване на устройството в някои ситуации” – сподели още Apple. Корпорацията даже сътвори специфична уеб-страница с подробни пояснения за работата на акумулаторните акумулатори.

Едновременно с това, Apple разгласи, че понижава цената за промяната на батерията от $79 на $29 за потребителите на iPhone 6 и по-нови модели. Предложението важи една година.

И още, при започване на 2018 година ще излезе възобновяване за iOS, с което операционната система ще дава подробна информация за износването на батерията и по какъв метод това се отразява на продуктивността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР