Apple получи значителен брой патенти, като голямо внимание привлича дизайна

...
Apple получи значителен брой патенти, като голямо внимание привлича дизайна
Коментари Харесай

Apple разкрива иновативен дизайн на iPad 2 в 1 с издаване на патент

Apple получи забележителен брой патенти, като огромно внимание притегля дизайна на iPad 2 в 1. Както беше обявено от IT Home на 12 юли, Службата за търговски марки и патенти на Съединени американски щати разгласява лист, потвърждаващ, че Apple е осигурила общо 53 патента.

Новият патент демонстрира новаторски дизайн, напомнящ на съществуващия iPad с прибавяне на друг корпус. Изображение разкрива, че горната част на iPad е крепко закрепена към рамката, което разрешава на потребителите да отделят iPad-а си и да употребяват рамката като универсална стойка за по-удобна работа или гледане на филми.

От скицата излиза наяве, че модулът на корпуса поддържа набор от разновидности за свързване, в това число Wi-Fi и Bluetooth. Когато две устройства, оборудвани с рамката, са в непосредствена непосредственост, те могат безпроблемно да се свържат и обменят данни.

Изобретателният дух на Apple не стопира дотук. Патентните документи оферират и взор върху други евентуални дизайни на iPad, които демонстрират опция за виртуална клавиатура с различаване на жестове.

Този пробив в дизайна на iPad акцентира уговорката на Apple да разшири границите и да премисли потребителското преживяване. С въвеждането на функционалността две в едно, софтуерният колос има за цел да усъвършенства продуктивността и адаптивността, като дава опция на потребителите да минават без изпитание сред разнообразни режими.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР