Apple коригира проблем в новия си iPhone X, от който

...
Apple коригира проблем в новия си iPhone X, от който
Коментари Харесай

Коригираха бъг в екрана на iPhone X

Apple поправя проблем в новия си iPhone X, от който се оплакваха някои консуматори, въпреки че не става въпрос за недостатък в устройството, а по-скоро за функционалност, която не е обезпечена при ниски температури.

Наскоро консуматори на iPhone X сигнализираха, че сензорният екран на смарт телефона престава да реагира на напън, когато температурата е по-ниска от 0 градуса по Целзий . Apple, от своя страна, разясни, че негативните температури не са идеално изискване за потребление на смарт телефона, оповестява TechNews.

На уеб страницата на компанията е оповестена информация, че работната температура на iPhone X е в диапазона от 0 до 35 градуса по Целзий. Въпреки това тази седмица Apple пусна ъпдейт 11.1.2 на iOS, който преодолява ограничаването – след актуализацията, сензорният екран към този момент няма да „ замръзва”.

Освен това обновлението отстранява бъг, обвързван с режима Live Photo на камерата, който при причиняваше деформиране на записаното наличие при възпроизвеждане. Актуализацията, пусната от Apple, има размер над 30 мегабайта.

Работна температура в диапазона 0-35 градуса е типична за доста потребителски устройства. Температурният диапазон е по-широк за съхранението на данни.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР