Apple изненада потребителите с нова доза големи актуализации на операционната

...
Apple изненада потребителите с нова доза големи актуализации на операционната
Коментари Харесай

Apple разкрива най-новата актуализация на iOS с подобрени функции за спорт

Apple изненада потребителите с нова доза огромни актуализации на операционната система преди събитието WWDC. Технологичният колос неотдавна пусна iOS 16.5, iPadOS 16.5 и macOS 13.4, всяка от които е цялостна с вълнуващи функционалности за спортисти.

И трите актуализации вкарват специфична секция за вести на Apple, фокусирана само върху спорта, като това разрешава на потребителите да бъдат наблюдават разнообразни ранглисти, резултати и завладяващи истории, без да се постанова да преглеждат други източници.

За да имат още по-добро преживяване при гледане на спорт, потребителите на Apple TV 4K към този момент могат да се насладят на функционалността Multiview в приложението за телевизия. Това новаторско допълнение разрешава на потребителите да гледат по едно и също време до четири спортни събития. Въпреки това остава нестабилно дали услугите на трети страни ще се поддържат в тази функционалност.

Докато тези нови функционалности притеглят вниманието, други усъвършенствания също заслужават внимание. iOS 16.5 и watchOS 9.5 прибавят тапет на тематика Pride и нови модели циферблат. Тези варианти за персонализиране разрешават на потребителите да изразят поддръжката си за LGBTQ+ общността.

Освен това актуализациите включват разнообразни корекции на неточности, усъвършенствания в CarPlay и Spotlight на iOS, както и синхронизирането на Screen Time на голям брой платформи.

Слуховете допускат, че актуализациите на операционната система на Apple надалеч не са завършили. Източници настояват, че iOS 16.6 сега е се тества и може даже да предложи обществена бета версия в близко бъдеще. Тъй като Apple последователно завършва работата по настоящия си програмен продукт, е ясно, че компанията се приготвя да достави огромни актуализации тази есен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР