Апокалиптични теории, които предвиждат глобален катаклизъм, започват да се разпространяват

...
Апокалиптични теории, които предвиждат глобален катаклизъм, започват да се разпространяват
Коментари Харесай

„Нотр Дам“ предсказа точната дата на края на света

Апокалиптични теории, които плануват световен прелом, стартират да се популяризират в мрежата, пишат международни медии. Според прогнозите в интернет на специалисти всичко ще се случи на 28 април. Разберете дали да започнете да се паникьосвате или е по-добре да се успокоите.
Пожар в катедралата „ Нотр Дам “ – началото на края
Катедралата „ Нотр Дам “ се възпламени в навечерието на католическата Страстна седмица, която предхожда най-трудната част от Великия пост. Естествено, такова събитие не би могло да бъде просто съвпадане, взеха решение потребителите в мрежата.
Какво е това, в случай че не е предвестител на края на света.

Теоретиците на конспирацията от дълго време копнеят за безапелационни теории за разрушението на света. И през 2019 година краят на света Краят на света към този момент е разгласен за три разнообразни подари. Можете да изберете една от тях.
Най-очевидният метод е да се обърнем към пророчествата на Йоан Богослов. Той предсказва апокалипсиса през първия век и е време той да пристигна. Краят на света ще стартира с редица бедствия: пожари, войни, апетит и заличаване. С вярното пояснение запалването на туристическата атракция в Париж може да се интерпретира като начало на поредност от доста по-глобални проблеми. Следващи в листата са апетит, гибел, общ безпорядък и ужасяваща присъда. Теоретиците на конспирацията са уверени, че краят на света ще се случи още преди новата година.

Нострадамус знаеше всичко. Скоро всичко ще свърши.
Не е инцидентно, че най-известният предсказател Мишел Нострадамус е французин. Как не можете да видите връзката с обстоятелството, че великият пожар е станал тъкмо в столицата на Френската република.
Това може да е началото на края на света, разказан в прогнозите. Нострадамус в детайли разказва края на човечеството, само че в това време го прави по подобен метод, че е мъчно да се каже тъкмо какво има поради. И макар обстоятелството, че множеството от прогнозите на Нострадамус не се сбъднаха, потребителите на интернет упорстват, че те са просто неправилно тълкувани.

Според една версия човечеството най-сетне и изцяло ще изчезне от лицето на земята през 2019 година. Предполага се, че това ще е през есента, когато се организира парадът на планетите. Ако решите, че е време за суматоха – успокойте се. В предходното предсказване на Нострадамус всички трябваше да умрем през 2018 година. По-рано пък се смяташе, че апокалипсисът би трябвало да пристигна през 2016 година.
Планета Нибиру се разрушава на Земята
Тайнствената планета, която никой не е видял, само че всеки е чувал за нея, припомня на гоферите от дългогодишния филм DMB. Пожарът в „ Нотр Дам “ беше знак на приближаването на тази планета.

В края на краищата тайните общества чакат идването й от стотици години. Те подпалиха катедралата в наслада и привет.
28 април – тази дата е избрана от почитателите на теорията на конспирацията с изникването на загадъчното небесно тяло от нищото и унищожаването на живота на Земята. Планетата Нибиру ще се появи и ще унищожи Слънцето. След това температурата ще спадне до минус 280 градуса и всички форми на живот ще изчезнат.

Въпреки обстоятелството, че тази доктрина не е доказана нито от учени, нито от астронавти, почитателите имат вяра в нейната истина. Нищо чудно, че има толкоз доста книги, написани за нея, както и филми. Но даже и да са прави и планетата Нибиру са унищожи Слънцето – температурата ще падне постепенно. Ще има време да се охлади бирата. Но, най-вероятно няма да има апокалипсис, а по-скоро ще има взрив в Мрежата.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР