Апелативен съд – Пловдив потвърди 6-годишните присъди, постановени от Окръжен

...
Апелативен съд – Пловдив потвърди 6-годишните присъди, постановени от Окръжен
Коментари Харесай

Обявиха присъдите на ченгетата, ограбили трафикант на цигари в Пловдив

Апелативен съд – Пловдив удостовери 6-годишните присъди, постановени от Окръжен съд Пловдив (на 08. 04. 2019 г.), по отношение на подсъдимите С. М. – чиновник на Общинска полиция и П. А. – шпионин от Отдел „ Криминална полиция “ на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Ченгетата-бандити мрънкат в съда, желаят да излязат от ареста!


Двамата са приети за отговорни за това, че на 27.05.2017 година в гр. Пловдив, в съучастничество, са лишили непознати движими движимости – лекотоварен автомобил „ Фолксваген “ на стойност 8 000 лв. и 37 500 кутии цигари марка „ BUSI-NEES ROYALS “ на стойност 281 250 лв. от владението на Е. Х., с желание незаконно да ги присвоят, като са използвали за това мощ и заплашване, като грабежът е в огромни размери.

На подсъдимия С. М. е наложено и наказване в размер на 1 година отнемане от независимост за закононарушение по член 338 алинея 1 прочие 1 Наказателен кодекс, за това, че не е взел нужните ограничения за сигурността и съхранението на служебно зачислено оръжие, като на съображение член 23 алинея 1 Наказателен кодекс му е несъмнено едно общо най-тежко наказване в размер на шест години отнемане от независимост.

Според съда, авторството на действието е открито по безспорен метод посредством показания на очевидци и записи от охранителни камери за видео наблюдаване, като от субективна страна закононарушенията са осъществени с директен предумисъл, а подсъдимите са съзнавали общественоопасния темперамент на действията, предвиждали са общественоопасните последствия и са желали тяхното настъпване.

Двете ченгета, които пребиха трафикант на цигари, завързали жертвата си със свинска опашка

Решението на Апелативен съд предстои на митинг и обжалване пред Върховен касационен съд в петнадесетдневен период.

БЛИЦ напомня, че двамата служители на реда Петър Атанасов и Стефан Модев са упрекнати в това, че цивилни са нападнали, набили, вързали и ограбили трафикант на цигари, като са му отмъкнали незаконните папируси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР